Argitoidud

Tatrapannkoogid

Keskmine hinne: 4.33 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tatrajahust pannkoogid on tervislik ja maitsev alternatiiv nisujahust kookidele. Eriti head maitsevad need vahtrasiirupi, maasikate ja banaanidega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Vispelda munad suhkru ja soolaga lahti ning lisa hapupiim või keefir.

2. Sega hulka jahu. Küpseta kookosõlis või võis ülepannikoogid. Serveeri banaaniviilude, marjade ja vahtrasiirupiga.

Parimad on koogid kohe kuumalt, aga maitsevad hästi ka hiljem jahtununa.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pille 14.märts 2016 16:28
Mina kasutasin hapupiima asemel mullivett. Superhead koogid. Ei lagune ja keeramisega samuti probleeme ei olnud. :)
Amalthea 13.märts 2016 09:19
Mina teen neid kogu aeg :) Tõsi, kasutan riisipiima ja panen 1,5dl tatrajahu ja 0,5 dl riisijahu.
Siiri Kirikal 22.veeb 2016 12:38
Lia Virkus soovitab teha nii: "Päris sama krõbedad ja elasted tatrapannkoogid võrredes nisujahust kookidega ei ole tõesti. Need tulevad ka paksemad ja pannil ringi pöörates tuleks kasutada suuremat pannilabidat. Nendega tuleks ettevaatlikumalt toimetada küll, aga siis nad ei tohiks mureneda. Soovitan lasta tainal 15 minutit seista ja siis alles küpsetama hakata, siis peaks murenemisprobleem ka vähenema. Veel võib aidata, kui lisada jahu hulka 1 tl küpsetuspulbrit, siis tulevad pannkoogid küll paksemad, aga ei murene ka.
Kr 19.veeb 2016 19:47
Ma ei tea, mis imet peab tegema, et need koogid koos püsiksid. Võimatu on pannil keerata, lagunevad ära.
1