Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seemne-pähklimüsli kookosõliga

Argitoidud

Seemne-pähklimüsli kookosõliga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Teen suviti endale tihti suurema portsu müslit täisterakaerahelvestest koos rohkete seemnete ja pähklitega. Vahel võtan kausikese müslit marjadega ka päevaseks vahepalaks või söön seda enne trenni minekut. Seemneid ja pähkleid peaksime sööma iga päev ja oma päevanormi saab sellest müslistki kätte. Kookosõli annab kogu müslile imehea maitse, tervislik peale selle!

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Täisterahelbed
150 g Mitmesugused seemned (päevalille-, seesami-, kõrvitsa- ja linaseemned)
150 g Mandlid, India või metspähklid
3 spl Tume toorroosuhkur
3 sl (kuhjaga) Kookosõli
SERVEERIMISEKS
Maitsestamata jorgurt
Marjad
1. Sega suures kausis kaerahelbed, pähklid ja seemned.

2. Mõõda hulka suhkur, kaneel ja õli, sega hästi ära. Laota segu küpsetuspaberiga kaetud kõrgete äärtega pannile.

3. Rösti 180kraadises ahjus 15 minutit, segades iga 5 minuti järel, et kõik kaerahelbed saaksid mõnusalt kookosõliga kokku. Võta müsli ahjust ja lase ahjuplaadil jahtuda, sega aeg-ajalt.

4. Paki õhukindlasse purki, säilib kuni kuu.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 15.sept 2015 14:12
Kookosõli kogus sai ka lisatud.
kookosõli 15.sept 2015 10:09
Retsepti koostisosadest puudub kookosõli?
huviline 16.juuni 2015 06:18
Kui palju õli tuleks täpsemalt panna?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool