Argitoidud

Sõrnikud banaanidega

Keskmine hinne: 2.35 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Küpseta hommikul banaanidega magustatud kohupiimasõrnikuid. Kui sul ei juhtu olema gluteenivaba riisijahu, sobib loomulikult hästi ka nisujahu. Serveeri sõrnikuid maiasmokkadele kondenspiimaga, tervisest hoolijatele vahtrasiirupiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Pane kaussi kohupiim, munad, jahu ja suhkrud. Lisa kahvliga purustatud banaanid. Sega ühtlaseks tainaks.

2. Kuumuta pannil või ja õli segu. Tõsta supilusikaga pannile tainaportsud ja vormi lapikuks. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.

3. Pane koogid savikaussi, kata taldrikuga ning jäta 5–10 minutiks järelvalmima. Naudi...
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa