Argitoidud

Omlett noore naadi ja tatraga

Keskmine hinne: 3.12 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tatrajahu ja noorte naadi- või spinatilehtedega omlett on kosutav söögikord. Lisandiks sobib kodujuust, riivjuust, tomatid ja paprika.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
1. Vispelda munad soola, vee ja tatrajahuga ühtlaseks. Lisa ribadeks tükeldatud spinat või naat. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta nõrgal kuumusel valmimiseni.

2. Pane poolele omletile murulaugu ja hakitud tilliga segatud kodujuust ja puista üle riivjuustuga.

3. Tõsta teine pool omletti täidise peale ja lase kaane all seista 5 minutit, kuni juust sulab. Serveeri tomatite ja paprikaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mele 22.juuni 2015 22:42
Minu jaoks on naat talumatult ebameeldiv umbrohi, millest ei saa mitte kuidagi lahti. Ei suuda kuidagi nautida teda retseptide sees. Väga ebameeldiv.
bdm 15.juuni 2015 22:29
no öelnud kohe pealkirjas, et tatrajahuga, mitte tatraga!
1