Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Omlett noore naadi ja tatraga

Argitoidud

Omlett noore naadi ja tatraga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: JaanHeinmaa
Tatrajahu ja noorte naadi- või spinatilehtedega omlett on kosutav söögikord. Lisandiks sobib kodujuust, riivjuust, tomatid ja paprika.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 peotäis Noored naadi- või spinatilehed
2 tk Muna
2 spl Külm vesi
2 spl Toortatrajahu
Sool
Must pipar
Maitseroheline
Külmpress-oliivõli praadimiseks
SERVEERIMISEKS
3 spl Kodujuust
2 spl Riivitud juust
5 tk Kirsstomat
Paprikarõngad
1. Vispelda munad soola, vee ja tatrajahuga ühtlaseks. Lisa ribadeks tükeldatud spinat või naat. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta nõrgal kuumusel valmimiseni.

2. Pane poolele omletile murulaugu ja hakitud tilliga segatud kodujuust ja puista üle riivjuustuga.

3. Tõsta teine pool omletti täidise peale ja lase kaane all seista 5 minutit, kuni juust sulab. Serveeri tomatite ja paprikaga.

KOMMENTAARID

Mele 22.juuni 2015 22:42
Minu jaoks on naat talumatult ebameeldiv umbrohi, millest ei saa mitte kuidagi lahti. Ei suuda kuidagi nautida teda retseptide sees. Väga ebameeldiv.
bdm 15.juuni 2015 22:29
no öelnud kohe pealkirjas, et tatrajahuga, mitte tatraga!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes