Argitoidud

Toortatrasalat kana ja köögiviljadega

Keskmine hinne: 4.38 Allikas: Tatratoidud Autor: Tiina Lebane
Tervislik tooratratang koos vürtsikate rukolalehtede ja mahlakate tomatitega sobib hästi nii argi- kui peolauale. Tatratangud pane likku juba eelmisel õhtul, nii ei peagi neid salati tegemiseks keetma ‒ just sel moel saab organism tatrast kõik kasuliku kätte.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 4 tundi (kuni üle öö) tatra leotamiseks

Kogus: 6 portsjonit
1. Pese tatar ja pane neljaks tunniks (või kuni üle öö) likku. Nõruta leotatud tatar sõelal. Poolita kirsstomatid.

2. Lõika kurk ratasteks ja need omakorda pooleks. Tükelda brokoli õisikuteks, keeda 1‒2 minutit ja nõruta sõelal.

3. Loksuta kastmeained kaanega purgis segamini.

4. Pese ja kuivata salatilehed ning lao suurem osa neist vaagnale (mõned jäta kaunistamiseks). Laota salatilehtede peale kurgiviilud, poolitatud kirsstomatid ja brokoliõisikud. Tõsta kuhjakestena peale nõrutatud tatar.

5. Prae kanafileed, maitsesta soola-pipraga, pigista peale sidrunimahla ja lõika tükkideks. Lao kanatükid salatile, nirista peale kaste ja kaunista kõrvalepandud salatilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 25.juuni 2015 09:29
Toortatart tuleb kindlasti leotada ja pesta, siis jääb see mõnusalt sõmer.
liisuemme 24.juuni 2015 16:45
Päris huvitav! Kas tatar jääb natuke nagu "venima"? Mul millegipärast jäi. Hmm...
1