Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rukkikamakoorikus baklažaan

Argitoidud

Rukkikamakoorikus baklažaan

Pille Enden Kamatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kama sobib väga hästi paneerimiseks ja on selles rollis hoopis mõjusam kui jahu või riivsai. Kamas võib paneerida muidki köögivilju, näiteks kõrvitsat või suvikõrvitsat.
40-60 min
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
700 g Baklažaan
1 tk Muna
2 spl Nisujahu
1 dl Rukkikamajahu
Sool
Õli praadimiseks
TOMATIKASTE
1 tk Sibul
5 tk Küüslauguküüs
400 g Purustatud tomatid
2 spl Palsamiäädikas
Sool
Suhkur
Cayenne'i pipar
Paprikapulber
1. Lõika baklažaan umbes 1 cm paksusteks viiludeks.

2. Klopi muna lahti.

3. Pane taldrikule jahu ja maitsesta soolaga.

4. Paneeri baklažaaniviile kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja siis paneeri kamajahus. Hoia pool tundi külmkapis.

5. Vahepeal koori ja haki sibul ja küüslauguküüned ning kuumuta pannil õlis pehmeks. Lisa tomatikonserv ja palsamiäädikas ning hauta kaane all nõrgal kuumusel 8 minutit. Maitsesta soola, suhkru, Cayenne’i pipra ja paprikapulbriga.

6. Prae baklažaaniviilud rohkes õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri tomatikastmega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes