Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tatrasalat köögiviljade ja mozzarellaga

Argitoidud

Tatrasalat köögiviljade ja mozzarellaga

Lia Virkus Tatratoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tatras on palju kiudaineid, vähe rasva ja kõik täistera head omadused. Tatar asendab salatis hästi ka liha. Sinepine salatikaste sobib kenasti leebe tatraga. Loomulikult võid soovi korral hulka segada ka kana või tuunikala, kuidas parajasti isu on.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 dl Keedetud või -toortatar
250 g Kirsstomatid
1 tk Paprika
200 g Mozzarella-kirsid
300 g Brokoli- ja lillkapsaõisikud
2 peotäit Mangoldi ja rukola või muu värske salati lehed
SINEPINE VINEGRETTKASTE
0.75 dl Külmpressoliiviõli
0.5 dl Palsamiäädikas
2 tk Küüslauguküüs
2 tl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
1. Sega kastmeained kaanega purgis kokku ja loksuta segamini.

2. Poolita kirsstomatid. Lõika paprika kuubikuteks. Keeda lillkapsa- ja brokoliõisikuid 2‒3 minutit, nõruta ja lase jahtuda.

3. Sega tatar köögiviljade ja kastmega.

4. Vahetult enne serveerimist pese ja kuivata salatilehed, laota vaagnale ning tõsta peale tatra-köögiviljasalat.

5. Pane peale poolekslõigatud mozzarella-kirsid ja jahvata peale musta pipart.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes