Argitoidud

Kartuli-maapähklisupp

Keskmine hinne: 3.92 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Tiina Lebane
Maapähklid sobivad supi sisse suurepäraselt ja on leidlik lahendus liha asendamiseks. Külmal ajal lisa tšillit ja ingverit rohkem, nii on kõhus soojem tunne ja tervis tugevam.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibulad ja kartulid ning haki hästi väikesteks tükkideks.

2. Kuumuta potis õli, lisa sibulad ja tšilli ning prae mõned minutid. Lisa nüüd purustatud tomatid ja kartulitükid, soolapähklid, vesi ja puljongikuubik ning keeda 15–20 minutit või kuni kartulid on pehmed.

3. Maitsesta supp, keera kuumus maha ja lase 5–6 minutit maitsestuda.

4. Serveerimisel tõsta igale portsjonile mõned soola pähklid ja kui kodus leidub, puista peale ka hakitud maitserohelist.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa