Argitoidud

Lambalihavardad kreekapäraselt

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Niimoodi grillitud lambaliha tuleb naturaalse puhta maitsega, ei midagi liigset. Kreekapäraselt värskete lisandite ja jogurtikastmega serveerituna on selline taldrikutäis paras kehakinnitus.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + vähemalt 2 tundi marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika lambaliha 3 x 3 cm kuubikuteks. Sega oliiviõli veini, pune, sidrunimahla ja -koore ning purustatud küüslauguga, maitsesta soola ja musta pipraga.

2. Sega läbi, nii et liha oleks korralikult kaetud. Pane vähemalt paariks tunniks külmkappi.

3. Lüki lihatükid varrastele. Grilli 10–12 minutit. Serveeri kõrvale tükeldatud kurki ja tomatit ning riivitud punast kapsast.

4. Kastmeks sega kokku jogurt ja tšillikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lammas 11.juuli 2015 12:47
süüa võlgu ja kehitada õlgu.Pole probleemi.
Vana Koer 10.juuli 2015 07:07
Kreekapärasus eeldab tasuta...
Priidik 08.juuli 2015 22:49
Ei tea, kas sellele Saaremaa lambarestoranile ka kannule jõuab see retsept? :) Käisin seal just ja no sellist liha ikka annab otsida.
1