Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vürtsikad kanavardad lameleivaga

Argitoidud

Vürtsikad kanavardad lameleivaga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Grillimiseks on parim broileri kintsuliha. Idamaise nüansiga liha juurde sobib pakkuda krõbedat kuuma lameleiba ja rohelist salatit.

üle 60 min

20 minutit + vähemalt 1 tund marinaadis

Retsept
portsjonile
800 g Broileri kintsuliha
200 g Maitsestamata jogurt
1 tk Värskelt pressitud siduni mahl
Koriander
0.5 tk Jahvatatud köömned
0.25 tl Cayenne'i pipar
SERVEERIMISEKS
Lameleib (nt pita)
4 lehte Jääsalat
1 peotäis Mündilehed
Sidrunimahl
1. Lõika kintsuliha ribadeks.

2. Sega jogurt, sidrunimahl ja vürtsid. Tõsta pool segust kaussi ja lisa kanaliha. Sega läbi ja jäta tunniks seisma.

3. Lükka liha varrastele. Grilli 3–4 minutit kummaltki poolt.

4. Kuumuta leib grillil. Pane peale jääsalati- ja mündilehti. Tõsta peale vardad ja nirista üle sidrunimahlaga.

5. Serveeri ülejäänud jogurtikastmega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes