Argitoidud

Vürtsikad kanavardad lameleivaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Grillimiseks on parim broileri kintsuliha. Idamaise nüansiga liha juurde sobib pakkuda krõbedat kuuma lameleiba ja rohelist salatit.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + vähemalt 1 tund marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kintsuliha ribadeks.

2. Sega jogurt, sidrunimahl ja vürtsid. Tõsta pool segust kaussi ja lisa kanaliha. Sega läbi ja jäta tunniks seisma.

3. Lükka liha varrastele. Grilli 3–4 minutit kummaltki poolt.

4. Kuumuta leib grillil. Pane peale jääsalati- ja mündilehti. Tõsta peale vardad ja nirista üle sidrunimahlaga.

5. Serveeri ülejäänud jogurtikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa