Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Grillitud sealiha ürtide ja sidruniga

Argitoidud

Grillitud sealiha ürtide ja sidruniga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Naturaalses marinaadis säilivad liha maitseomadused kõige paremini. Liha võid marinaadi panna juba eelmisel õhtul.

üle 60 min

30–35 minutit + vähemalt 1 tund marinaadis

Retsept
portsjonile
800 g Sealiha
MARINAAD
3 tk Küüslauguküüs
1 peotäis Petersell
Fenkoliseemned
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
3 spl Oliiviõli
6 tk Loorberileht
Sool
1. Lõika sealiha 3 x3 cm kuubikuteks.

2. Purusta küüslauguküüned ja haki petersell, purusta fenkoliseemned. Pane lihatükid kaussi ja lisa küüslauk, petersell, loorber ja fenkoliseemned. Lisa riivitud sidrunikoor ja -mahl.

3. Hõõru kõik lihasse ja hoia marinaadis vähemalt 1 tund.

4. Lüki vardasse ja grilli 20–25 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes