Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Grillitud köögivili fetajuustuga

Argitoidud

Grillitud köögivili fetajuustuga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Köögivili sobib suurepäraselt grill-liha lisandiks. Kui pole lihahimu, saab ka sellest roast kõhu täis süüa.

40-60 min

25 minutit + 0,5 tundi marinaadis

Retsept
portsjonile
2 tk Suur suvikõrvits
1 tk Kollane paprika
1 tk Punane paprika
4 tk Punane sibul
2 spl Oliiviõli
1 tk Värskelt riivitud sidruni koor ja pressitud mahl
200 g Fetajuust
1 tk Punane tšillikaun
Mündilehed
Sool
Must pipar
1. Lõika suvikõrvits ja paprikad juppideks. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Sega oliiviõli sidrunimahla ja -koore, hakitud tšilli, soola ja pipraga.

2. Pane köögiviljatükid marinaadi ja hoia seal vähemalt pool tundi.

3. Lükka varrastele või tõsta fooliumalusele ning grilli 10–15 minutit.

4. Lükka varrastelt maha ja lisa tükeldatud fetatükid ja mündilehed.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool