Argitoidud

Kergelt vürtsikas avokaado-kurgikreemsupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Rita Osa
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja tükelda kurgid ja avokaadod. Jäta avokaadode kivid alles.

2. Pane kõik ained blendrisse ja töötle kreemjaks. Vajadusel tee seda kahes osas.

3. Maitsesta meresoolaga. Viska avokaadoseemned suppi, see hoiab ära vedeliku tumenemise, kata supp toidukilega ja aseta tunniks külmikusse.

4. Supi võib valmis teha ka eelmisel päeval, aga hoia avokaadode kivid serveerimiseni sees.

5. Tõsta igale portsjonile 2 tl hakitud koriandrit, mõned koorimata krevetid või supilusikatäis kooritud krevette. Kõrvale paku röstitud Gruusia leiba.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mihlin 19.juuli 2015 15:59
Mis on avokaadoseemned? Avokaadol ju sees suur kivi, kas selle seest peaks seemned kätte saama??
1