Argitoidud

Tšillipipra-paprikakreemsupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Rita Osa
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kurgid, võta välja paprikate seemnekojad. Tšillipipraga talita vastavalt sellele, kui suur teravasõber oled – kas jätad seemned ja valged vaheseinad alles, võtad välja või jätad alles pooltel pipardel.

2. Haki köögiviljad ja lisa koos teiste koostisainetega blendrisse. Töötle ühtlaseks kreemjaks supiks. Vajadusel tee seda kahes osas. Maitsesta meresoolaga.

3. Kata supp toidukilega ja aseta tunniks külmikusse. Võib valmis teha ka eelmisel päeval. Serveeri koos Gruusia saiaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa