Argitoidud

Suvikõrvitsa-kitsejuustukreemsupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Rita Osa
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda suvikõrvitsad ja pane blendrisse koos basiiliku, vee, sidrunimahla, riivitud küüslauguküüne ja 2/3 paki kitsetoorjuustuga. Blenderda kreemjaks. Maitsesta meresoolaga.

2. Jahuta suppi tunnike külmikus, võid valmis teha ka eelmisel päeval.

3. Lõika lavašist kääridega 6 cm ribad ja need omakorda kolmnurkadeks. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, piserda üle veidikese õliga, puista peale hakitud ürti ning küpseta ahjus krõbedaks. Ole ettevaatlik, see käib päris kähku!

4. Serveerimisel aseta igale portsjonile allesjäänud kitsetoorjuustu tükikesi, kõrvale paku lavašikolmnurki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa