Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Arbuusipüreesupp värskete marjadega

Argitoidud

Arbuusipüreesupp värskete marjadega

Rita Osa Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hanna Odras

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
800 g Seemnetest puhastatud arbuusitükid
400 g Maasikad või vaarikad
2 spl Suhkur
Mõned küpsed aprikoosisektorid
1 peotäis Mustikad
1 peotäis Vaarikad
1 peotäis Seemneteta poolitatud viinamarjad
1 peotäis Kividest puhastatud kirsid
1. Pane arbuusitükid ja maasikad või vaarikad koos suhkruga blendrisse. Töötle kreemjaks.

2. Aja läbi sõela, et eemaldada seemned. Jahuta tunnike külmikus.

3. Vala supp taldrikutesse, peale jaota värskete marjade segu. Kaunista piparmündiga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool