Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pasta spinatipestoga

Argitoidud

Pasta spinatipestoga

Pille Enden Suvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kodusele pestole võid spinati ja basiiliku kõrval lisada ka muid aias kasvavaid ürte.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Tortelliinid või ravioolid
350 g Suvikõrvits
PESTO
200 g Spinatilehed
1 dl Basiilikulehed
2 dl Oliiviõli
3 tk Küüslauguküüs
2 dl Riivitud Parmesan
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Riivitud juust
1. Keeda pasta vastavalt pakendil toodud õpetusele. Lisa viimaseks paariks keemisminutiks potti ka viilutatud suvikõrvits.

2. Püreesta samal ajal kann- või saumikseriga spinati- ja basiilikulehed, õli ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga, sega hulka riivitud Parmesan.

3. Nõruta pasta ning sega pestoga. Raputa peale riivitud juustu.

Märksõnad

pastaspinatipestoga

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool