Argitoidud

Porgandipirukas muna ja rohelise sibulaga

Keskmine hinne: 3.43 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Pille Enden
Üks toitev pirukas, mis maitseb eriti hästi kuuma puljongiga. Sibul lisab muidu mahedale porgandile särtsu.
Valmistusaeg: üle 60 min

50 minutit + 30–35 minutit ahjus

Kogus: 8 portsjonit
1. Keeda porgandid soolakas vees pehmeks (20–25 minutit). Jahuta, koori ja riivi jämeda riiviga. Haki munad ja sibul, sega porgandiga. Sega hulka majonees ja maitsesta soola, pipra ja suhkruga.

2. Eralda tainast 2/3 ja rulli õhukeseks kettaks. Tõsta 22 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi, nii et tainas katab ka ääred. Tõsta täidis tainale ja suru käega tihedalt kokku.

3. Rulli ülejäänud tainas kettaks ja tõsta vormi, vajuta ääred tihedalt kinni. Torka kattesse augud või tee sisse lõiked.

4. Küpseta 210kraadises ahjus 30–35 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maie 15.märts 2016 21:22
Ülimaitsev pirukas. Kõigile pereliikmetele maitses.
1