Argitoidud

Ahjus haudunud kruubipuder maasuitsusingiga

Keskmine hinne: 3.24 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Kõige maitsvama pudru saad, kui hautad kruupe ahjus malmpotis, ja veel eriti hea tuleb see puuküttega ahjus. Kui putru ühekorraga ära ei söö, on seda hea praadida järgmisel päeval. Tasub keeta kohe topeltkogus, kuna pudru haudub ahjus pikalt.
Valmistusaeg: üle 60 min

110 minutit + 1 tund ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Pese kruubid kuuma voolava vee all ja nõruta sõelal.

2. Sulata pannil või, lisa hakitud sibulad ja kuumuta segades mõni minut.

3. Lisa koos tükeldatud singiga kruupide juurde suurde malmpotti, sega kõik hästi ära. Kalla peale kuum vesi ja hauta ahjus malmpotis kaane all 180 kraadi juures 45 minutit kuni tund, kuni kruubid on pehmed ja puder sõmer. Serveeri koorese rohelise sibula salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa