Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Frikadellikaste tatraga

Argitoidud

Frikadellikaste tatraga

Lia Virkus Nutika perenaise kokaraamat 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiire ja lihtne igapäevaroog. Külmutatud hakklihapallikestega tuleb see imehea, aga nende asemel võid mõnikord vahelduseks kasutada ka kanaliha. Soovi korral saad kastet maitsestada ka tomatipasta või salsaga ning tatra asemel serveerida kõrvale riisi või kartulit.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 spl Õli
400 g Külmutatud frikadellid
2 dl Puljong
2 dl Kohvikoor või piim
100 g Merevaik
Sool
Must pipar
Hakitud maitseroheline
SERVEERIMISEKS
4 dl Tatar
Kirsstomatid
1. Keeda tatar.

2. Kastme jaoks kuumuta õli pannil, lisa külmutatud frikadellid ja pruunista. Lisa frikadellidele puljong ja koor, kuumuta 5 minutit.

3. Sulata segades hulka ka Merevaik ja kuumuta segades, kuni saad soovitud paksusega kastme. Maitsesta see vajadusel veel soola-pipra ja hakitud maitserohelisega.

4. Serveeri keedetud tatra ja kirsstomatitega.

KOMMENTAARID

A.V 22.apr 2017 20:19
Väga maitsev tuli :)
tipsu25 19.sept 2015 21:33
Frikadellikaste tatraga
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool