Argitoidud

Frikadellikaste tatraga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Kiire ja lihtne igapäevaroog. Külmutatud hakklihapallikestega tuleb see imehea, aga nende asemel võid mõnikord vahelduseks kasutada ka kanaliha. Soovi korral saad kastet maitsestada ka tomatipasta või salsaga ning tatra asemel serveerida kõrvale riisi või kartulit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda tatar.

2. Kastme jaoks kuumuta õli pannil, lisa külmutatud frikadellid ja pruunista. Lisa frikadellidele puljong ja koor, kuumuta 5 minutit.

3. Sulata segades hulka ka Merevaik ja kuumuta segades, kuni saad soovitud paksusega kastme. Maitsesta see vajadusel veel soola-pipra ja hakitud maitserohelisega.

4. Serveeri keedetud tatra ja kirsstomatitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tipsu25 19.sept 2015 21:33
Frikadellikaste tatraga
1