Argitoidud

Ketšupised kanakoivad

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Pille Enden
Vahelduseks valmismarinaadile valmista lihtne ja maitsev vürtsikaste ketšupist ja soolasest kuivsupist. Iga täiskasvanud sööja kohta arvesta kaks kanakoiba.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + vähemalt 8 tundi maitsestumiseks + 45 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Pese ja kuivata poolkoivad majapidamispaberiga. Tõsta koivad suuremasse kaussi ja vala üle ketšupiga. Sega hoolega, nii et jalakesed oleksid korralikult ketšupised.

2. Vala 2 kuivsupipakki taldrikule ja paneeri ketšupised koivad supipulbriga kokku. Tõsta koivad kaanega kaussi või kata kauss toidukilega ning pane vähemalt 8 tunniks või kuni järgmise päevani külmkappi maitsestuma.

3. Tõsta kanakoivad ahjuvormi. Enne ahjupanekut valmista kaste: sega viimane supipakk 3 dl kuuma veega, maitsesta siirupi ja muskaadiga ning vala koibadele.

4. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 45 minutit. Poole küpsemise pealt keera koivad teistpidi. Koivad küpsevad mahlasemad, kui niisutad neid aeg-ajalt vormi põhjas oleva kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Krista 22.juuli 2015 22:51
Ma ei hakka kohe mitte proovimagi - kõige rohkem igasuguseid kemikaale ja surrogaate on just nimelt kuivtoidupulbrites, kust on ju kõik muu ja vähegi tervislikum välja kuivatatud.
1