Argitoidud

Tatrapiim

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Tatratoidud Autor: Lia Virkus
Lihtsalt valmiv tatrapiim on vitamiinirikas ja kosutav jook. Võib olla uueks ja meeldivaks avastuseks neile, kellel on laktoositalumatus. Soovitame katsetada erinevate marjade ja looduslike magustajatega ning leida oma lemmikkoostis.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + 5 tundi kuni üle öö tatratangu (datlite) leotamiseks

Kogus: 2 portsjonit
1. Pane tatar (ja datlid või rosinad) vähese veega 5 tunniks kuni üle öö likku (vesi peab tatra katma).

2. Pese leotatud tatar voolava vee all.

3. Blenderda tatar, vesi, magustajad (suhkur, datlid vm) ja marjad.

4. Kurna saadud segu läbi tiheda sõela, nii et anumasse valgub ainult vedelik ja püreetaoline mass jääb sõelale.

Säilib külmkapis kuni 3 päeva.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa