Argitoidud

Tatra-kapsapada

Keskmine hinne: 3.96 Allikas: Tatratoidud Autor: Lia Virkus
Maitsva ja tervisliku pajaroa saad valmistada ka ilma lihata, toitvaks teeb selle tatratang. Tatravalgud on hästi lahustuvad ja omastatavad, lisaks on heledas tatras ka rohkelt B-grupi vitamiine, asendamatuid aminohappeid ja mikroelemente.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika kapsas ribadeks. Tükelda porgandid. Haki sibul ja küüslauk.

2. Kuumuta kurkum pannil õlis pidevalt segades. Lisa tükeldatud köögiviljad, kuumuta läbi ja lase vaiksel tulel aeg-ajalt segades 10 minutit haududa.

3. Lisa pestud tatar, majoraan või estragon ja vesi või puljong. Hauta madalal kuumusel veel 30 minutit või kuni tatar ja kapsas on pehmed, kuid veel meeldivalt krõmpsud.

4. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga ning sega hulka hakitud petersell.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mumm 30.juuli 2015 15:34
Väga hea oli aga mina panin hakkliha ka siis tuli veel maitsvam.
1