Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Maasikamaius basiiliku ja laimiga

Argitoidud

Maasikamaius basiiliku ja laimiga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imelihtne ja samas nii üllatava maitsekooslusega järelroog, millega saad üllatada sõpru-tuttavaid igal suvisel grillipeol. Magustoit valmib kiirelt ja kergelt. Naispere vaieldamatu lemmik.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 l Värsked maasikad
1 tk Laim
0.5 dl Hakitud värske basiilik
0.5 dl Fariinsuhkur
1. Puhasta ja pese maasikad, lõika sektoriteks.

2. Riivi hoolikalt pestud laimilt koor ja sega fariinsuhkruga.

3. Sega maasikatega ja pressi laimist peale mahl.

4. Puista üle hakitud basiilikuga, sega ja jäta külma maitsestuma vähemalt 15 minutiks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes