Argitoidud

Maasikamaius basiiliku ja laimiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Imelihtne ja samas nii üllatava maitsekooslusega järelroog, millega saad üllatada sõpru-tuttavaid igal suvisel grillipeol. Magustoit valmib kiirelt ja kergelt. Naispere vaieldamatu lemmik.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta ja pese maasikad, lõika sektoriteks.

2. Riivi hoolikalt pestud laimilt koor ja sega fariinsuhkruga.

3. Sega maasikatega ja pressi laimist peale mahl.

4. Puista üle hakitud basiilikuga, sega ja jäta külma maitsestuma vähemalt 15 minutiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa