Argitoidud

Kanafilee maasikamarinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Suvel saab maasikatega suurepäraselt liha marineerida. Maasikas on parasjagu hapukust ja magusust, mis annavad marinaadile mõnusa maitse. Juba tunni pärast on kanaliha valmis grillimiseks-küpsetamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Püreesta marinaadiained köögikombainis või sauseguriga (maitse peaks olema magushapu) ja lisa vajadusel veel soola või mett.

2. Pane fileed kaanega karpi, vala peale marinaad ja mudi liha sellega kokku. Lase maitsestuda vähemalt
tund kuni üle öö.

3. Grilli ja serveeri koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa