Argitoidud

Arbuusi-fetasalat mündiga

Keskmine hinne: 2.28 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Sega mõnusalt mündine arbuusisalat kokku vahetult enne söömist, et oleks värske ja krõmpsuv. Lisa olenevalt hooajast juurde suviseid marju – maasikaid, vaarikaid või mustikaid. Ka sõstrad maitsevad siin hästi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 7 portsjonit
1. Pese salatilehed, kuivata ja tükelda näppude vahel salatipõhjaks.

2. Poolita tomatid ja maasikad. Haki enamik mündist, pane osa väiksemaid lehti kaunistamiseks kõrvale.

3. Koori arbuus ja lõika sentimeetrisuurusteks tükkideks.

4. Laota arbuusitükid, tomatid ja maasikad salatile. Murenda peale feta.

5. Jahvata üle musta pipraga ja puista peale seemned. Kaunista mündiga ja naudi kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa