Argitoidud

Värviline oasalat värskel rukolapadjal

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Rukola ja tomatitega oasalat on tervislik ja maitsev. Parim tuleb see omakeedetud ubadest, aga kiirel puhul saad kasutada ka poest ostetud keedetud või konservube. Värskelt keedetud oad jäävad salatis lihtsalt krõmpsumad ja kaunima värviga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Haki kastmeks basiilik või petersell ning sega õli ja veiniäädikaga salatikausi põhjas. Maitsesta mee, soola ja musta pipraga.

2. Lõika kooritud sibulad pooleks ja need omakorda õhukesteks viiludeks. Sega kastmesse.

3. Poolita kirsstomatid ja sega koos ubadega salatisse, samuti ka kuubikuteks lõigatud kooritud õunad. Maitse ja vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

4. Sega lõpuks hulka ka mõned väiksemaks rebitud rukolalehed ja serveeri salatit värskel rukolapadjal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa