Argitoidud

Suvikõrvitsaomlett kartuliga

Keskmine hinne: 3.9 Allikas: Suvikõrvitsatoidud Autor: Lia Virkus
Lihtne suvine lõuna- või õhtusöök või siis nädalavahetuse maitsev hiline hommikusöök. Omletti saab küpsetada nii pliidil kui ka ahjus. Ahju pannes on lisaboonuseks see, et samal ajal saab tegelda muu meelepärasega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Poolita pestud suvikõrvits ja viiluta. Pruunista viilud pannil pooles õlikoguses mõlemalt poolt.

2. Tükelda sibulad, lisa samuti pannile ja kuumuta veel minuti jagu. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale.

3. Pruunista ülejäänud õlis viiludeks lõigatud kartulid ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile ka suvikõrvitsad ja õhukesteks ratasteks lõigatud tšillikaun.

4. Klopi munad koorega lahti ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla pannile, laota peale juustuviilud (või riivitud juust) ning küpseta madalal kuumusel (võimalusel kaane all), kuni omlett on valmis.

5. Samuti võid omletti küpsetada 200-kraadises ahjus 20‒25 minutit, olenevalt panni suurusest ja omleti paksusest.

6. Sega kokku kaste ja serveeri omleti kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ave 29.aug 2015 14:11
Mulle väga meeldis - lihtsad maitsed, mis sobivad omavahel hästi kokku. Tegin omleti brie juustuga ja kastme (väga mõnus lisand omletile) peterselli ja küüslauguga.
1