Argitoidud

Kurgi ja rohelise sibula supp

Keskmine hinne: 2.02 Allikas: Suvesupid Autor: Tiina Lebane
Kurgiuputus kutsub kurke kasutama ka mujal kui salatis ning külm supp on soojal suvepäeval kindlasti hea kõhutäis. Lahjale supile paku lisaks kergelt läbi praetud peekoniviile ja soolaseid saiakrutoone. Atraktiivne ja maitsev versioon on peekoniviilu sisse keeratud lavašš.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 1 tund jahutamiseks

Kogus: 6 portsjonit
1. Valmista kuuma vee ja puljongipulbriga puljong, lase jahtuda ja sega hulka jogurt.

2. Tõsta blenderi kannu pool pestud, kooritud ja tükeldatud kurgikogusest, sibulad (jäta paar vart kaunistamiseks), hakitud till ja petersell ning töötle püreeks.

3. Maitsesta supp värske sidrunimahla ja soolaga, lisa ülejäänud kurgid õhukeste viiludena ning haki peale ka järelejäänud rohelised sibulavarred.

4. Tõsta supp tunniks ajaks külma maitsestuma. Serveeri saiakrutoonide või läbipraetud peekoniviilu sisse keeratud lavašilehega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa