Argitoidud

Friteeritud suvikõrvits õlletainas

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega omavahel kuivained ja õlu.

2. Viiluta suvikõrvits.

3. Kuumuta potis õli.

4. Tõsta suvikõrvitsaviilud tainasse ja friteeri kuumas õlis kuldpruuniks.

HEA TEADA!
Hea suupiste või ka eraldi roana maitsev tainas suvikõrvits on parim külma kastmega. Selleks sega omavahel paksu majoneesi ja magusat tšillikastet – see magus-vürtsikas kombinatsioon on sellise suupiste kõrvale parim!
Ära jäta viile liiga õhukeseks, muidu jääb tulemus väga tainane. Samas ei tasu ka väga paksusid viile lõigata, siis ei küpse suvikõrvits läbi. Friteerimise asemel võid tainas viile ka pannil praadida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
matilda 30.aug 2015 18:12
äkki ikka taignas
Lille 13.aug 2015 19:12
Proovisin järgi, suvikõrvitsa jaoks on soola veidi vähe. Panin umbes sama palju veel juurde. Maitse on väga hea, kuid tainas on veidi liiga vedel.
1