Argitoidud

Suvikõrvitsasupp

Keskmine hinne: 3.11 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta köögiviljad ja pane puljongisse keema.

2. Kui köögiviljad on pehmed, purusta need saumikseri abil.

3. Lisa supi hulka vein, ürdid ja rõõsk koor ning lase supp uuesti keema. Maitsesta vajadusel veel soola ja mündiga.

HEA TEADA!
Serveeri suppi kas krevettide või rannakarpidega. Võid supi valmistada ka lahjema kohvikoorega, siis jääb konsistents vedelam ja ka kaloreid saad vähem. Kasuta supis kvaliteetset kuiva valget veini, päris magus vein sellesse suppi ei sobi. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa