Argitoidud

Suvikõrvitsavorm

Keskmine hinne: 2.47 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Viiluta köögiviljad viiludeks, maitsesta soola  ja pipraga.

2. Lao viilud kihiti küpsetusvormi – esimene kiht on suvikõrvits, siis sibul, seejärel tomat, kitsejuust, ürdisegu ja kõige pealmiseks kihiks taas suvikõrvits.

3. Küpseta 180 kraadi  juures umbes 30 minutit.

HEA TEADA!
Roog maitseb hästi nii sooja kui ka külmana süües. Külmana võid seda kasutada ka võileivakattena, lisades süües veel ühe viilu kitsejuustu või kasutades kitsejuustumääret. Kui kodus on basiilikut ja tüümiani, ei ole valmissegu vajagi kasutada.  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa