Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvikõrvitsavorm

Argitoidud

Suvikõrvitsavorm

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Keskmine suvikõrvits
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Suur tomat
Vahemere ürdisegu
Meresool
1 tk Väike mugulsibul
Kitsejuust
1. Viiluta köögiviljad viiludeks, maitsesta soola  ja pipraga.

2. Lao viilud kihiti küpsetusvormi – esimene kiht on suvikõrvits, siis sibul, seejärel tomat, kitsejuust, ürdisegu ja kõige pealmiseks kihiks taas suvikõrvits.

3. Küpseta 180 kraadi  juures umbes 30 minutit.

HEA TEADA!
Roog maitseb hästi nii sooja kui ka külmana süües. Külmana võid seda kasutada ka võileivakattena, lisades süües veel ühe viilu kitsejuustu või kasutades kitsejuustumääret. Kui kodus on basiilikut ja tüümiani, ei ole valmissegu vajagi kasutada.  

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool