Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hommikune kamapuder

Argitoidud

Hommikune kamapuder

Pille Enden Kamatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kamajahu on sama hea pudrumaterjal kui ükskõik milline teine teravili. Serveeri putru moosi või võiga või hoopis värskete puuviljade või marjadega. Jahtunult sobib suurepäraselt külma piima või kisselliga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
6 dl Piim
6 dl Vesi
1 spl Suhkur
Sool
2 dl Kamajahu
1. Kuumuta piim ja vesi keemiseni. Nirista hulka kamajahu ja lisa soola.

2. Keeda aeg-ajalt segades 10 minutit. Maitsesta suhkruga.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 11.märts 2016 14:00
Pille Enden vastab, et retseptis pidi olema 2 dl kamajahu. Nii sai see nüüd ka ära parandatud. Helveste lisamine on hea mõte :)
A. 06.märts 2016 12:58
No see ei ole õige - kama ja vedelike mahu vahekord 1:12. Tulemus oli isegi supi kohta vedel. Lisasin 2 dl neljaviljahelbeid, siis sain söödava ja pudru meenutava tulemuse.
anneli 05.veeb 2016 07:59
ühest dl kamajahust jätkub ühele inimesele, mitte 4-le. Rukkikamajahuga tasuks proovida!
tipsu25 19.sept 2015 21:43
Kamapuder
Mann 09.aug 2015 10:31
Puder tundub huvitav, aga suhkruga ma seda küll ei maitsestaks, sest putru saab vastavalt soovile magusaks või soolaseks tempida lisadega. Mina isiklikult söön igasugust hommikuputru soolase võisilmaga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool