Argitoidud

Hakkliha-kapsavorm kartuliteki all

Keskmine hinne: 3.95 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hakkliha-kapsahautis küpseb kartuliteki all pehmeks ja jääb mahlaseks.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 40–45 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Prae hakitud sibulat õlis 3–4 minutit, lisa hakkliha ja hakitud küüslauk, pruunista. Maitsesta hakkliha pipraga, lisa soja- ja tomatikaste, kuumuta läbi.

2. Haki kapsas ja sega hakklihaga. Tõsta segu õliga määritud ahjuvormi ja vala peale puljong.

3. Keeda kartulid pehmeks, püreeri, klopi hulka piim ja või, maitsesta soolaga.

4. Tõsta kartulipüree vormile ja tasanda, nii et see jääks hakkliha-kapsast katma.

5. Küpseta 180-kraadises ahjus 40–45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
heinart 15.okt 2015 22:35
Homme kohe proovin, usun, et ongi hää
Seedu 07.aug 2015 15:32
Väga hõrgutav ja maitsev toit. Sulab suus. Soovitan kõigile lihasööjatele! Taimetoitlased seda süüa ei saa. Taimetoitlased on üldse jamad inimesed.
1