Argitoidud

Kartuli-kukeseenevorm ahvenafileega

Keskmine hinne: 3.7 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Esimesed kukeseened, noored rohelised oad ja värske kartul, lisaks hõrk ahvenafilee – no mis saab kesksuvel parem olla!
Valmistusaeg: 40-60 min

25 minutit + 20–25 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika oad 2–3 cm juppideks ja keeda soolakas vees peaaegu pehmeks, nõruta. Keeda kartuleid soolakas vees u 10 minutit.

2. Pane võiga määritud vormi poolitatud kartulid. Pane vormi oad ja ahvenafileed. Raputa kalale hakitud tilli, nirista sidrunimahla ja maitsesta soola-pipraga.

3. Kuumuta seeni kuival pannil, kuni vedelik aurustub, ja tõsta vormi.

4. Klopi munad lahti ja klopi hulka kohvikoor, maitsesta soola ja pipraga.

5. Vala vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 20–25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa