Argitoidud

Lillkapsapõhjal köögiviljapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Ka lillkapsast saad valmistada pitsapõhja – igati tervislik õhtusöök.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Tükelda lillkapsas õisikuteks ja purusta köögikombainis peeneks puruks. Pane potti ja lisa väheke vett, kuumuta nõrgal kuumusel pliidil segades u 5 minutit.

2. Nõruta tihedal sõelal hoolikalt vesi välja. Tõsta puhtale köögirätile, keera kokku ja pigista nii palju vett välja, kui saad.

3. Tõsta uuesti kaussi ja sega muna, riivitud parmesani ja maitseainega. Vormi kaheks palliks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vajuta ümmargusteks pitsapõhjadeks.

4. Eelküpseta 200 kraadi juures umbes 15 minutit. Määri peale tšillikastet, puista üle riivitud juustuga. Kata viilutatud suvikõrvitsa ja paprikaga, raputa peale kuivatatud ürte ja küpseta veel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa