Argitoidud

Lehterkukeseente ja kitsejuustuga omletikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Seenetoidud Autor: Mari-Liis Ilover
Nii hommikusöögiks kui suupisteks sobivad miniomletid võid muffinipanni asemel valmistada ka ramekinides. Võid ka küpsetada sama retsepti järgi pannil hoopis ühe suure frittata tüüpi omleti. Kitsejuust annab omletile mõnusalt pikantse meki, aga kui sa kitsejuustusõber pole, asenda see maitsestamata toorjuustuga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Puhasta seened ja lõika veidi väiksemaks. Kuumuta pannil või ja prae seeni paar minutit.

2. Sega toasoe pehme kitsejuust ja koor kahvliga läbi. Maitsesta kuivatatud tüümiani, soola ja pipraga. Sega hulka pool rohelisest sibulast. Segu ei pea olema päris ühtlane, see võib jääda veidi tükiliseks.

3. Klopi munad lahti ja lisa kolmes osas kitsejuustu-kooresegule, iga lisamise järel hoolikalt läbi segades.

4. Määri muffinipanni süvendid oliiviõliga. Jaga seened süvenditesse. Tõsta peale munasegu ja riputa üle parmesaniga.

5. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit, kuni omletikesed on kuldsed ja hüübinud.

6. Raputa serveerimisel peale ülejäänud roheline sibul ja jahvata maitseks paar keerdu musta pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa