Argitoidud

Pistousupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Viiluta köögiviljad või lõika meelepärasteks tükkideks. Kuumuta potipõhjas õli ja kuumuta porrut, porgandit, fenkolit, kartulit ja sellerit  paari minuti jooksul segades. Vala peale kuum puljong ja keeda 15 minutit, vajadusel vahtu riisudes.

2. Vahepeal valmista pistou – riivi juust ja haki küüslauk. Peenesta need saumikseriga koos basiiliku ja poolega õlikogusest. Lisa vähehaaval ka ülejäänud õli, kuni konsistents on meelepärane. Maitsesta.

3. Kui köögiviljad on peaaegu pehmed, lisa suvikõrvits, suhkruherned ja oad ning lase veel paar minutit vaikselt keeda. Maitsesta vajadusel.

4. Serveerimisel tõsta supp taldrikusse, lisa igale portsule supilusikatäis basiilikupüreed, pisut parmesanilaaste ja mõned basiilikulehed.

HEA TEADA!
Kui soovid toekamat kõhutäit, võid supile lisada ka peotäie meelepärast pastat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa