Argitoidud

Gluteenivaba õunakook hõrgu toorjuustukattega

Keskmine hinne: 3.27 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tervislik õunakook tatrajahuga, mille teeb heaks rammus toorjuustuglasuur. Kes soovib, saab seda küpsetada ka valge nisujahuga – tasub proovida.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Sulata või ja lase jahtuda. Sega hulka suhkur. Vahusta ükshaaval juurde munad. Sega kuivained omavahel ja lisa tainale. Ära vahusta enam, et tainas ei muutuks kõvaks.

2. Pese õunad, koori ja lõika kuubikuteks, sega taina hulka. Kata 26 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja ääred küpsetuspaberiga, kalla tainas vormi.

3. Küpseta 175 kraadi juures umbes 50 minutit. Lase väheke jahtuda. Tõsta kook vormist serveerimisalusele.

4. Vahusta glasuuri jaoks sulatatud või sõelutud tuhksuhkru ja toorjuustuga, maitsesta vanillsuhkruga. Kaunista kook glasuuriga, puista peale mandlilaaste
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa