Argitoidud

Sealiha karamelliste õuntega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Õunatoidud Autor: Pille Enden
Õunad ja sealiha sobivad imehästi kokku. Kaneeli ja muskaadiga maitsestatud õunad annavad argisele liharoale piduliku meki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori õunad, eemalda südamikud ja viiluta õunad. Kuumuta ahi 80 kraadini.

2. Prae lihatükke pannil õlis mõlemalt poolt 5‒6 minutit. Maitsesta soola ja pipraga, tõsta ahjuvormi ja pane ahju sooja.

3. Sega suhkur, sool, pipar, kaneel ja muskaat.

4. Lisa pannile või, maitseainesegu ja viilutatud õunad. Kata pann kaanega ja kuumuta, kuni õunad on pehmed (umbes 5 minutit). Lisa maitseks natuke tšillihelbeid. Tõsta õunad vahukulbiga lihatükkidele ja pane liha uuesti ahju sooja.

5. Kuumuta kastet, kuni see pakseneb ja nirista siis lihale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa