Argitoidud

Kõrvitsašnitslid parmesaniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kõrvitsatoidud Autor: Pille Enden
Mõnus kerge eelroog. Serveeri šnitsleid Kreeka jogurtiga, millesse oled seganud ohtralt peenravärsket rohelist.
Valmistusaeg: 20-40 min

10 minutit + 10‒12 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kõrvits ja lõika 1‒1,5 cm paksusteks viiludeks.

2. Sega riivsaia hulka riivitud parmesan ning maitsesta soola ja pipraga.

3. Klopi muna lahti. Kasta kõrvitsaviilud esmalt munasse ja siis keera riivsaias.

4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus 10‒12 minutit.

HEA TEADA!
Riivsaia asemele sobib paneerimiseks ka rukki- või kamajahu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa