Argitoidud

Soe kana-kukeseenesalat

Keskmine hinne: 2.88 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kergeks õhtusöögiks sobib suurepäraselt soe värske salat sügisandidest. Väheke kanafileed juurde ja sinepine kaste kõige selle maitsestamiseks. Uskuge – nauding on garanteeritud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega esmalt purgis kokku kastmeained ja loksuta kaane all segamini. Jäta maitsestuma.

2. Pese kartulid ja lõika sektoriteks, tõsta ahjuvormi. Nirista peale külmpressoliiviõli ja maitsesta soolapipraga. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit või kuni kartulid kaunilt pruunid ja küpsed.

3. Samal ajal prae tükeldatud kanafileed õlis, maitsesta soola ja pipraga. Tee sama ka kukeseentega. Tükelda kurgid viiludeks ja poolita tomatid.

4. Jaga pestud salatilehed taldrikutele. Tõsta kanatükid, kurgid, tomatid, kartulisektorid ja kukeseened salatipadjale. Nirista kaste salatile või serveeri kannukeses. Naudi kohe soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa