Argitoidud

Grillitud ratatouille’ pasta

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Grilli selle põneva pastaroa jaoks köögiviljad kas õues või toas grillpannil. Mõlemal moel saad maitsva tervisliku kõhutäie. Ratatouille on prantsuspärane köögiviljahautis, siinses retseptis on ratatouille grillil valmistatud ja eriti hõrk maitseelamus.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta suvikõrvitsad ja baklažaanid pikuti, poolita tomatid. Ka paprika poolita ja puhasta seemnetest. Sibul koori ja viiluta või lõika sektoriteks. Sega kõik 3 sl oliiviõliga, maitsesta soola, pipra ja Provencale’i maitseaineseguga.

2. Grilli esmalt tomatipoolikud, lõikepind üleval, ja tõsta kaussi jahtuma. Grilli ka ülejäänud köögiviljad ja tükelda suupärasteks tükkideks. Pane küüslauguküüned ja tomatid koos ülejäänud 1 sl õli ja oliividega köögikombaini ja purusta püreeks.

3. Keeda samal ajal spagetid al dente, nõruta (hoides 1 dl keeduvett alles). Sega tomatipüree spagettidega, lisa ka hakitud basiilik ja kõrvale pandud keeduvedelik. Kuumuta segades veel mõni minut ja jaga 4 taldrikusse, tõsta peale grillitud köögiviljad ja pudista näppude vahel juustu, naudi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa