Argitoidud

Kukeseene-köögiviljavokk kookoskastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kukeseened, köögiviljad ja kookospiim sobivad hästi kokku. Kui soovid toekamat õhtusööki, lisa vokiroa hulka ka enne pannil pruunistatud kanafileed.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Prae kukeseened võis, maitsesta vähese soolaga ja jäta ootele.

2. Tükelda kõik köögiviljad piklikeks kangideks, kapsas ribadeks, ja kuumuta eraldi kõik vokkpannil õlis läbi, maitsesta vähese soolaga ning tõsta kaussi ootele.

3. Kuumuta vokkpannil õlis hakitud ingver, küüslauk ja tšilli. Lisa vesi, kookospiim, tšillikaste ja soja. Kuumuta keemiseni, tõsta köögiviljad ja seened pannile ning hauta veel 5–10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa