Argitoidud

Sügisene vormiroog maapirnide ja kukeseentega

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Eri sügisannid ühes vormis koos hakklihaga küpsevad ahjus maitsvaks lõuna- või õhtusöögiks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori maapirnid, porgandid ja kartulid, tükelda ning keeda pehmeks.

2. Samal ajal haki sibulad ja tükelda suuremad kukeseened. Prae sibul pannil klaasjaks, tõsta kaussi. Prae pannil hakkliha ja lisa ka seened, u 10 minuti pärast sega hulka ka sibulad.

3. Kalla suurem osa kartuliteporgandite keeduveest ära, kuid jäta osa vedelikku potti ja tambi köögiviljad pudruks. Lisa või ja maitsesta soolaga.

4. Tõsta seene-hakklihasegu ahjuvormi ja kata kartuliporgandi- maapirnipüreega.

5. Küpseta 200 kraadi juures 15–20 minutit. Jaga peale mozzarellapallid ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust sulab. Naudi koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa