Argitoidud

Ahjukõrvits küüslaugu, tšilli ja juustuga

Keskmine hinne: 2.09 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne moodus nautida kõrvitsat õhtusöögiks. Eri sorti kõrvitsatel on erinev maitse. Ahjuroale võid lisada koos juustuga ka võis pruunistatud kukeseeni.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta kõrvits seemnetest, koori ja tükelda suurteks kuubikuteks.

2. Määri ahjuvorm seest õliga, laota kõrvitsakuubikud ühe kihina vormi. Nirista peale veel oliiviõli ja sega läbi. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit, olenevalt kuubikute suurusest.

4. Purusta küüslauguküüned, haki tšilli ja sega mõlemad juustuga. Puista juustusegu kuubikutele  ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust kaunilt sulanud ja kõrvitsad pehmed, aga veel väheke krõmpsud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa