Argitoidud

Tillipestoga ahjukala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Kiirelt saad argiõhtul tervislikku rooga valmistada külmutatud kalast. Tillipesto annab koos juustuga mõnusat maitset ja lisab kalale kaunist rohelist värvi. Serveeri kartulipudru, riisi või aurutatud köögiviljadega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vajadusel sulata fileed ning lao õli või võiga määritud ahjuvormi. Maitsesta soolaga.

2. Surista kokku pesto ja määri kaladele.

3. Puista peale veel väheke riivjuustu ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit. Paku kõrvale värsket salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liblikas1 06.märts 2017 22:01
Supper hea!!! Pesto sai tehtud ilma mandlilaastudeta ja rapsiõli asemel kasut. oliiviõli.
keelemees 11.sept 2015 23:13
Miks pesto? Miks ei ole eestikeelne sõna "tillikaste"
1