Argitoidud

Kurgipada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Tiina Lebane
Kui seisad suvel silmitsi kurgiuputusega, ära pelga kurke ka pajaroas kasutada. See lihtne ja kiirelt valmiv roog on hea vaheldus argi roogade nimekirjas. Patta sobib pista ka suvikõrvitsat, kui seda jagub korraga palju või on poes soodushinnad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori, poolita ja viiluta kurgid.

2. Tükelda liha või vorst ja pruunista poti põhjas kuumas õlis.

3. Maitsesta kurgiviilud värskelt pressitud sidrunimahla ja vähese soolaga ning hauta neid umbes 10 minutit koos liha- või vorstitükkidega.

4. Sega jahu vahukoorega ühtlaseks kastmeks ja vala potti. Lisa värske hakitud till, pipar ja maitsesta vajadusel veel kord soolaga. Hauta vähesel kuumusel veel 5–7 minutit.

5. Kurgipada sobib koos kuumade keedukartulitega iseseisvaks roaks, samuti lisandiks ahjuprae või -kala kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa