Argitoidud

Koorene kana-seenesupp

Keskmine hinne: 2.57 Allikas: Seenetoidud Autor: Tuuli Mathisen
Kreemjad seenesupid on paljude lemmikud. Seente metsamaitse sobitub koore külluslikkusega suurepäraselt. Selle rikkaliku supi selgrooks on kanafilee, supiviljad seller ja porgand raamivad aga maitsed ilusaks tervikuks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 7 portsjonit
1. Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ning maitsesta soola ja pipraga. Prae pannil keskmisel kuumusel paar minutit oliiviõlis.

2. Koori ja tükelda porgand, küüslauk ja sibul. Tükelda sellerivars ja seened.

3. Sulata pannil või ning lisa küüslauk, sibul, seened, porgand ja seller. Prae keskmisel kuumusel umbes 4‒5 minutit. Sega juurde jahu ja pruunista kergelt umbes minuti jooksul. Siis lisa kuum kanapuljong ja praetud kanatükid ning sega kõik läbi.

4. Lase keema ja keeda aeg-ajalt segades umbes 5 minutit. Kalla juurde koor ning maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel lisa värskeid hakitud ürte.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peeter 02.okt 2015 07:56
Ma panin ingverit ka----väga hää maitses
1