Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Koorene kana-seenesupp

Argitoidud

Koorene kana-seenesupp

Tuuli Mathisen Seenetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Kreemjad seenesupid on paljude lemmikud. Seente metsamaitse sobitub koore külluslikkusega suurepäraselt. Selle rikkaliku supi selgrooks on kanafilee, supiviljad seller ja porgand raamivad aga maitsed ilusaks tervikuks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Kanafilee
1 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
250 g Šampinjonid või metsaseened
100 g Shiitake seened
2 tk Porgand
2 tk Sellerivars
2 dl Rõõsk koor 35%
4 dl Kanapuljong
2 spl Või
Oliiviõli
Sool
Must pipar
2 spl Nisujahu
Värsked ürdid (till, petersell jm)
1. Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ning maitsesta soola ja pipraga. Prae pannil keskmisel kuumusel paar minutit oliiviõlis.

2. Koori ja tükelda porgand, küüslauk ja sibul. Tükelda sellerivars ja seened.

3. Sulata pannil või ning lisa küüslauk, sibul, seened, porgand ja seller. Prae keskmisel kuumusel umbes 4‒5 minutit. Sega juurde jahu ja pruunista kergelt umbes minuti jooksul. Siis lisa kuum kanapuljong ja praetud kanatükid ning sega kõik läbi.

4. Lase keema ja keeda aeg-ajalt segades umbes 5 minutit. Kalla juurde koor ning maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel lisa värskeid hakitud ürte.

KOMMENTAARID

peeter 02.okt 2015 07:56
Ma panin ingverit ka----väga hää maitses
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool