Argitoidud

Marja-purukook

Keskmine hinne: 2.72 Allikas: Oma Maitse Autor: Mart Haber
Sobivad kõik marjad, siin on kasutatud mustikaid, kirsse, maasikaid, vaarikaid ja musti sõstraid.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Puruks kasuta 1 osa võid ja 1 osa pruuni suhkrut, 1 osa jahu asemel kasutasin 1/3 kaerahelbeid, 1/3 mandlijahu, 1/3 speltajahu.

2. Aseta marjad vormi, vala puru peale ja pane ahju.

3. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit, siis vähenda kuumus 180 kraadini ning küpseta veel 30 minutit.

4. Serveeri vanilliplombiiriga.


HEA TEADA!
Nisujahu asemel segasin omavahel võrdsetes kogusets hoopis kaerahelbeid, mandlijahu ja speltajahu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa